Pris & Avtale

– Oppdatert 15.03.2023


Vi tilbyr en rekke tjenester, og her finner du all informasjon du trenger om våre veiledende priser, avtaler, vilkår og betingelser, og befaring.


Priser: Våre priser varierer avhengig av type tjeneste og omfanget av arbeidet som skal utføres. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og tilpasser alltid våre tjenester for å imøtekomme dine behov og budsjett.


Avtaler: Vi tilbyr både kortvarige og langsiktige avtaler for våre tjenester. Dette kan inkludere enkeltoppdrag eller faste avtaler, avhengig av dine behov. Alle avtaler kan tilpasses for å imøtekomme dine ønsker og krav.


Vilkår: Ved å bruke våre tjenester godtar du våre vilkår og betingelser. Vennligst les gjennom vilkårene og betingelsene våre før du bestiller en av våre tjenester.


Befaring: Før vi starter arbeidet, utfører vi alltid en uforpliktende befaring for å vurdere omfanget av arbeidet.


Vennligst kontakt oss for å avtale en befaring.


Trepleier med klatreutstyr oppe i et tre

FASTPRIS, PRISOVERSLAG,

ELLER UFORPLIKTENDE PRISANTYDNING?


Vi tilbyr ulike typer avtaler for våre tjenester. Disse inkluderer fastpris, prisoverslag og uforpliktende prisantydning.


I henhold til Håndverkertjenesteloven kan de tre alternativene oppsummeres slik:


Fastpris er en avtale hvor kunden betaler det som er avtalt, uten noen ekstra kostnader.


Prisoverslag er en avtale hvor kunden betaler for materialer og arbeidstimer, men totalprisen kan ikke overstige 15% mer enn det som er avtalt. 


Uforpliktende prisantydning er en avtale hvor kunden betaler for medgåtte materialer og arbeidstimer uten et fastsatt pristak.

Stort asketre beskjæres

VEILEDENDE PRISLISTE


Oppdatert sist: 15.03.2023

Vær oppmerksom på at den veiledende prislisten kan være ufullstendig, og kan inneholde feil og mangler. Med mindre annet er avtalt, fakturerer vi rigg/oppstart tur-retur lageret vårt.

Grunnpriser

eks. mva

inkl.mva

Arbeider pr.time

700

875

Klatretillegg (tilkomstteknikk) p.time

300

375

Flishugger pr.maskinleietime

240

300

Stubbefresing maskin m/operatør pr.time

1600

2000

Tippavgift flis/hageavfakk pr.lass

1000

1250