Gartnertjenester

– Din grøntpleier


Skjøtsel av grøntområder er viktig for å sikre at hager, parker og andre grøntanlegg ser attraktive og velstelte ut. Det inkluderer en rekke ulike oppgaver, som plenklipping, kalking, gjødsling, beplanting og luking.

SKJØTSEL AV GRØNTOMRÅDER


Plenklipping er en viktig del av skjøtselen av grøntområder. Det innebærer å holde plenen kort og velstelt ved å klippe gresset jevnlig. Kalking er også viktig for å sikre at plenen får nok kalsium, noe som er viktig for å holde den grønn og frodig.


Gjødsling er også en viktig del av skjøtselen av grøntområder. Det innebærer å tilføre plantene de næringsstoffene de trenger for å vokse og trives.


Beplanting er også viktig for å gi hagene, parkene og andre grøntområdene et attraktivt utseende, og for å skape et mangfold av planter og blomster.


Luking er også en viktig oppgave i skjøtselen av grøntområder. Det innebærer å fjerne uønsket vegetasjon og ugras, og å holde området rent og ryddig.


Totalt sett er det viktig å tilby en god service for skjøtsel av grøntområder for å sikre at hager, parker og andre grøntanlegg ser attraktive og velstelte ut.


Vi tar på oss ansvar for å utføre en rekke ulike oppgaver for å sikre at grøntområdene holder seg i god form, og at de gir estetisk nytelse for de som besøker dem.

UGRASBEKJEMPELSE


Ugressbekjempelse er en viktig del av å vedlikeholde en vakker hage eller et velstelt plenområde. Det finnes flere metoder som kan brukes for å bekjempe ugress, inkludert mekanisk fjerning, håndplukking, og bruk av kjemikalier.


Mekanisk fjerning av ugress innebærer å grave opp eller rive ut plantene manuelt. Dette er en effektiv metode, men kan være tidkrevende og kan skade på ønskede planter dersom man ikke er forsiktig.


Håndplukking av ugress er en enkel metode som krever minimal innsats, men kan være ineffektivt dersom man har et stort område som skal behandles.


Bruk av kjemikalier er en effektiv metode for å bekjempe ugress, men det er viktig å velge et produkt som er egnet for formålet og å følge instruksjonene nøye for å unngå skade på omgivelsene eller mennesker.


Våre arbeidere har autorisasjonsbevis for kjøp og bruk av plantevernmidler.


Det er viktig å huske at forebyggende tiltak som å holde området rent og å sørge for god drenering kan hjelpe til å redusere veksten av ugress.


I tillegg tar vi på oss bekjempelse av uønskede fremmede arter.

GARTNERAVTALEN


En avtale med en profesjonell gartner kan være en god løsning for deg som eier av et område, som ønsker å ha et vakkert og velstelt uteområde, men enten ikke har tilstrekkelig tid eller kunnskap til å gjøre dette selv. Det kan være en komplett løsning for å ta vare på din hage eller plen, og sikre at det alltid ser presentabelt ut.


En gartneravtale kan inneholde en rekke tjenester, inkludert klipping av gress, beskjæring av busker og trær, vanning, plenpleie, gjødsling, ugressbekjempelse, og generell hagepleie. Avtalen kan også inkludere tjenester som hagearbeid, planting og hagearkitektur. Dette kan være en fast avtale, eller en engangsavtale for et spesifikt prosjekt.


Det er viktig å diskutere dine ønsker og behov med gartneren eller gartnerfirmaet, slik at avtalen dekker det du ønsker og passer ditt budsjett. En god gartneravtale kan være en god investering for deg og ditt uteområde, og kan bidra til å øke verdien av eiendommen din. Kontakt oss for å diskutere mulighetene for en gartneravtale og for å få et tilbud.

VINTERTJENESTER


Vi tar på oss mindre snøryddingsoppdrag for kunder først og fremst i Elnesvågen.


Måking av hustak/garasjetak o.l eller mindre oppkjørsler med snøfres.